O společnosti

Firma ELIHER s.r.o. vznikla roku 1990 v Pardubicích, kde začala s montáží a prodejem elektromateriálu a osvětlovací techniky. V roce 2002 se přestěhovala do nové provozovny na Fáblovku 403 v Pardubicích – Starém Hradišti, kde je vybudována jedna z největších vzorkových prodejen s elektromateriálem a osvětlovací technikou ve východních Čechách.

Firma ELIHER s.r.o. se specializuje především na osvětlovací techniku pro interiéry a exteriéry rodinných domů, bytů, ale i sportovních zařízení, průmyslových prostor, komerčních budov, učeben, tělocvičen, hřišť, komunikací, parků a mnoho dalšího. V širokém sortimentu naleznete svítidla domovní i venkovní, světelné zdroje, kabely, vodiče, hromosvodový materiál, elektro komponenty a další elektroinstalační materiál.

Přijďte navštívit i naši vinotéku, kde naleznete mimo jiné i vína značky Znovín Znojmo, a.s., která jsou hrdá na svůj původ. Bohaté portfolio Znovín Znojmo, a.s. rozšiřuje již od roku 1992 a zaručeně osloví každého milovníka vín. Potěšte své blízké dárkem v podobě kvalitního vína z vyhlášené vinice Šobes, která je ikonou moravského vinařství.

Pokud patříte mezi ty, kteří si rádi vychutnají kvalitní francouzská vína, potom tu pro Vás máme připravenou kolekci vybraných francouzských vín z Bordeaux. Pokud si nevíte rady s výběrem vína, pro Vaši slavnostní chvíli, rádi Vám ochotně poradíme. Samozřejmostí jsou i doplňky k vínu jako např. dřevěné truhly, dárkové tašky a mnoho dalšího.


ELIHER s.r.o.
Fáblovka 403
533 52 Pardubice – Staré Hradiště


PO – PÁ od 7:00 do 18:00
SO – NE od 9:00 do 18:00
svátky zavřeno


Tel.: 466 799 440
Fax: 466 799 441
E-mail: eliher@eliher.cz
www.eliher.cz


Nevíte si rady s osvětlením? Kontaktujte nás a my Vám poradíme.